Better every day

Eric van de Graaff, ilearnr

Waar ontwikkel jij je netwerk?

Een reactie plaatsen

Netwerken waar jouw gewenste contacten komen ...

Netwerken waar jouw gewenste contacten komen …

“Hoe weet ik waar ik kan netwerken?” Deze vraag werd mij gesteld tijdens de workshop Next Step Netwerken. Deze vraag beantwoord ik graag op twee manieren. Is mijn doel om nieuwe mensen te ontmoeten om mijn netwerk uit te breiden, dan doe ik dat bij voorkeur op bijeenkomsten waar “mijn doelgroep” komt. In mijn geval een bijeenkomst met medewerkers van personeelszaken of directies. Die doelgroep + bijeenkomst google ik om te kijken waar de volgende bijeenkomst is.
Is mijn doel om mijn netwerk te ontwikkelen zodat zij mij kunnen helpen, dan maak ik een overzicht van de groepen waar ik mee in aanraking kwam en met wie ik een prettig contact had. Aan hen stuur ik een mailtje om het contact te hernieuwen. De reden? In mijn bestaande netwerk heb ik in de loop van de tijd al zichtbaarheid en vertrouwen opgebouwd. De volgende stap is gunnen. En dat begint met ontdekken waar die ander mee bezig is, waar die ander behoefte aan heeft en hoe ik die ander kan helpen. Geven loont!

Auteur: Eric van de Graaff

Support you to be better every day, that is my passion! Develop people and teams so that they can realize their dream. I am a father, a husband and a life long learner, trainer, coach, snowboarder and personal growth hacker. My skills round up like: communicative • go-getter • emphatic • eager to learn • result-oriented • strategic • teamplayer • innovative.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s